کیا سول 2020 نسخه X، Line؛ تفکر در جعبه!
به گزارش بچه های ریاضی، خبرنگاران : نسخه تازه کیا سول بروزرسانی شده و شاید بتوان گفت که کیا حدود 10 سال پیش برای موفقیت در بازار به این طراحی و... نیاز فراوانی داشت! ولی اکنون کمی با تاخیر این رخ داده و کیا سول تازه با ظاهری مجذوب کننده و فن آوری های متنوع عرضه شده و تمام این قابلیت ها را می توان با پرداختِ مبلغی منصفانه در اختیار گرفت! در این خودرو از تکنولوژی هایی مانند Apple CarPlay و Android Auto استفاده شده و یک کابین بزرگ و مناسب برای پنج سرنشین از شما میزبانی خواهد نمود.
ما در این مطلب قصد داریم که شما را کمی بیشتر با جعبه دوست داشتنی کیا آشنا کنیم و برای رسیدن به مقصود خود به سراغ نسخه X-Line این محصول کره ای رفته ایم. پس در ادامه همراه خبرنگاران باشید!
قیمت گذاری
نسخه پایه کیا سول 2020 حدود 17500 دلار قیمت گذاری شده است. این قیمت باعث شده که کیا سول یکی از ارزان ترین خودرو ها در کلاس خود بوده و حدود هزار دلار ارزان تر از رقیبانی مانند نیسان Kicks باشد. ولی قیمت پایه نسخه X-Line کیا سول نو از 21490 دلار شروع می گردد. در این نسخه از رینگ های 18 اینچی، قطعاتی متفاوت در تریم داخلی، مقداری چرم برای تزئین کابین، امکانات ایمنی نو و... برخوردار می شوید.
اما قیمت نسخه دیگری از X-Line به 22610 دلار می رسد که باز هم بسیار ارزان تر از رقیبانی مانند فیات 500X با قیمت 25995 دلار و جیپ Renegade Trailhawk با قیمت 27545 دلار است.
به طور کلی اگر شما قصد خرید یک SUV کوچک داشته و می خواهید که پول زیادی برای خرید خودرو پرداخت نکنید؛ کیا سول و نسخه X-Line آن فزونین گزینه است! البته اگر امکانات و تزئیات نسخه X-Line کیا سول کافی نبود؛ اصلا نگران نباشید! چون با پرداخت 30825 دلار کامل ترین کیا سول دنیا را خریداری نموده و خیالتان راحت می گردد!
طراحی
کیا سول 2020 از نظر طراحی یک پیروز بی همتا بوده و به سبک نسل های گذشته خود طراحی شده است. نسل گذشته کیا سول برای ما قابل احترام بود؛ اما کیا با ترفند هایی به زیبایی های بصری کیا سول افزوده و شاید اکنون دیگر از این خودرو به عنوان یکی از زشت ترین خودرو های دنیا یاد نگردد! همه چیز در سول نو براق و مجذوب نماینده است. کیا در این خودرو از پنجره هایی بزرگ استفاده نموده و طراحی چراغ ها و نمای عقب سول را در حالی که ما از وجود سقف شناور (floating roof) خسته شده ایم؛ به طور کلی متحول نموده است.
در نسخه X-Line کیا سول نیز از سبک نو طراحی محصولات کیاموتورز استفاده شده است؛ اما به کارگیری تزئینات پلاستیکی در بدنه، روکش و سپر های پلاستیکی در جلو و عقب، رنگ نقره ای و رینگ های 18 اینچی به زیبایی های منحصر به فرد کیا سول افزوده است. پلاستیک ها و تزئینات بدنه کیا سول به این خودرو شخصیتی قدرتمند بخشیده اند؛ ولی این بروزرسانی ها صرفا جنبه بصری داشته و هیچ کاربرد خاصی ندارند!
خودرویی که حداقل 21 هزار دلار برای خرید آن پول خرج نموده اید؛ محیط کابین و تزئینات آن از کیفیت بسیار قابل توجهی برخوردار است. در واقع همان طور که انتظار می رفت؛ کمپانی کیا در کابین سول از پلاستیک های سیاه و سفید استفاده نموده و به خوبی از قابلیت های رنگ نقره ای برای زیباتر شدن کابین کیا سول 2020 استفاده نموده است. به طور کلی با وجود اینکه تمام قطعات کابین کیا سول بروزرسانی نشده اند؛ همه چیز به خوبی اجرا شده و اصلا به نظر نمی رسد که شما سوار بر یک خودروی ارزان قیمت هستید!
باید توجه داشت که کیا برای مطابقت محیط داخلی کیا سول با طراحی بیرونی این خودرو؛ از پنل هایی با رنگ نقره ای بروی درب ها استفاده نموده و با افزودن آن ها خیال خود را راحت نموده است! دریچه های هوا هم مثلثی شکل بوده و نظر شما را به خود جلب می نمایند. صندلی ها هم روکش پارچه ای دارند؛ اما بافت دو رنگ و سیاه و خاکستری آن ها جلوه خوبی دارد.
راحتی
ظاهر کیا سول مانند یک جعبه بوده و همین ویژگی باعث شده است که محیط داخلی این خودرو نسبت به سایر کراس اوور ها بزرگتر به نظر برسد. سقف کیا سول میحطی بزرگ و آرام را پدید آورده و در جلو و عقب سول به ترتیب 39.6 و 39.5 اینچ فضا ایجاد نموده است. رقیبان کیا سول از نظر جادار بودن و... خودرو هایی مانند هوندا HR-V و C-HR هستند که ابعاد کوچکتری نسبت به آن دارند. با این حال محصولاتی مانند نیسان Kicks و جیپ Renegade هر دو از شرایط بهتری نسبت به کیا سول برخوردار هستند. در مجموع کیا سول را با توجه به ارقام بالا و مقایسه های اجرا شده می توان مانند یک ساب کامپکت دانست!
صندلی ها در کیا سول پارچه ای، کوچک و سفت هستند. صدای موتور در سرعت های بالا به گوش رسیده و فاصله میان صندلی های جلو و عقب بسیار کم بوده و محیطی تنگ را ایجاد نموده اند؛ بنابراین فضای کمی برای تحرک زانو های شما وجود دارد؛ اما سول نسبت به نیسان Kicks، هوندا HR-V، تویوتا C-HR و جیپ Jeep Renegade فزونی نسبی دارد.
فناوری و قابلیت های اتصال
نسخه X-Line کیا سول مانند دیگر کراس اوور ها با توجه به قیمت بیشترش نسبت به نسخه های پایه؛ باید از امکانات بیشتری برخوردار باشد! اما در مدل های پایه این خودرو از یک صفحه نمایش 7 اینچی استفاده شده و می توان از Apple CarPlay و Android Auto استفاده کرد؛ ولی در عین حال X-Line هم از همان صفحه نمایش برخوردار بوده و همان کیفیت را دارد!
صفحه نمایش مذکور در حد و میزان یک خودروی ارزان قیمت بوده و از سرعت کمی برخورار است. اما وجه تمایز X-Line با نسخه های ارزان قیمت تر این است که می تواند از سیستم ناوبری و اطلاعاتی UVO کمپانی کیا استفاده کند و کیا سول را به یک صفحه نمایش 10.25 اینچی مجهز کرد.
باید به این نکته هم اشاره داشت که سیستم بلوتوث کیا سول کمی پیشرفت نموده و حالا می توان به راحتی دو دستگاه را به آن متصل کرد. علاوه بر این امکان سفارش هدآپ دیسپلی 8 اینچ، یک سیستم صوتی هارمن کاردون 640 واتی به همراه آمپلی فایر، 10 بلندگو و... وجود دارد! البته تمام امکانات مذکور در نسخه EX و GT-Line کیا سول وجود داشته و به جای سفارش آن ها بهتر است که به سراغ نسخه های بهتر و گران قیمت تر کیا سول بروید!
سواری و هندلینگ
کیا سول 2020 با دو موتور عرضه شده است. یکی از پیشرانه های مذکور یک موتور 2 لیتری، چهار سیلندر و تنفس طبیعی بوده و پیشرانه دیگر موتوری 1.6 لیتری، چهار سیلندر و توربوشارژ است. پیشرانه دوم در نسخه GT-Line کیا سول در دسترس است؛ اما برای نسخه X-Line از پیشرانه 2 لیتری کیا با توان 147 اسب بخار و 132 پوند فوت گشتاور استفاده شده است. حداکثر سرعت کیا سول نیز به 120 مایل در ساعت رسیده و شتاب صفر تا 100 آن حدود 8.5 ثانیه است.
پیشرانه مذکور برای انتقال قدرت خود به محور جلو، از یک گیربکس CVT هوشمند و شبیه ساز سیستم انتقال قدرت شش سرعته اتوماتیک استفاده می نماید. پیشرانه مذکور برای کیا سول کاملا مناسب بوده و هماهنگی خوبی را بین موتور و گیربکس CVT کیا سول 2020 شاهد هستیم.
کیفیت هندلینگ کیا سول فراتر از انتظارات اولیه است. زیرا در حالی که رقبای این محصول همانند Kicks و HR-V بسیار خسته نماینده بوده و فرمان بی قراری دارند؛ سول سرگرم نماینده ظاهر شده و به خوبی از پس دستورات بر می آید. ولی باید توجه کرد که جنب و جوش کیا سول هرگز در حد و میزان محصولاتی مانند مزدا CX-3 نیست. در کیا سول ما شاهد فرمان پذیری خوب و سیستم تعلیق پایدار و جوابگو هستیم و تنها نقطه ضعف کیا سول را باید نبود سیستم چهار چرخ متحرک دانست.
ایمنی
کیا سول به شکل استاندارد از سیستم های ترمز اتوماتیک جلو، کنترل کروز انطباقی و کنترل در خط حرکتی برخوردار است. در نسخه X-Line کیا سول علاوه بر امکانات مذکور، می توان از سیستم نظارت بر نقاط کور، هشدار ترافیک و... برخوردار شد. سول 2020 یک خودروی نو بوده و طبیعتا موسساتی مانند NHTSA و IIHS هنوز آن را مورد تست و ارزیابی قرار نداده و نمی توان در رابطه با ایمنی این محصول اظهار نظر کرد.
منابع: motor1 ،kia.com
پ
منبع: برترین ها